Akcija!

Električni romobil

8.900,00 kn 8.350,00 kn

Mercane Wide Wheel PRO 2020
WideWheel je upravo postao bolji: veća baterija, bolji zaslon, dvostruke kočnice, ojačani dizajn.

Upoznajte naš najbolji svestrani električni skuter s dodatnom snagom. Zajamčeno će vam osmijeh na lice skinuti.

Dva snažna motora od 500 W isporučuju snažni okretni moment i ubrzanje, a ovo je najbolji električni skuter za brda. Svladajte 30% nagiba s lakoćom. Vozite dalje s maksimalnom brzinom od 26 km / h i računajte na 22 milja raspona, a pogonjen je novom 48V 15Ah visokoučinkovitom Li-ion baterijom.

Doživite novi osjećaj slobode krstareći na ovom elegantnom i moćnom stroju. Promijenite način kočenja i nadogradite svoj posao!

Zadovoljstvo zajamčeno!

Opis

Potpuno nov i dizajniran do savršenstva, WideWheel PRO je naš najbolji električni skuter za putovanje na posao i igru

Jedinstveno dizajniran, Mercane WideWheel PRO dolazi s ultra širokim bezzračnim gumama s prednjim i stražnjim ovjesom kako bi se osigurala glatka vožnja! Ponovno dizajnirani okvir pruža dodatnu stabilnost i trajnost. Novi pametni zaslon prikazuje brzinu, ukupnu kilometražu, napon i omogućuje intuitivan odabir brzina kao i tempomat na zahtjev.

Kompaktno se sklapa radi jednostavnog skladištenja ili transporta u vašem prtljažniku. S 54 kilograma nije lagan, ali se još uvijek može prevoziti u jednoj ruci i integrirati u bilo koji prijevoz u vlaku ili autobusu.

Mercane prvo postavlja sigurnost s jarkim glavama i stražnjim svjetlima i dvostrukim 120 mm disk kočnicama za znatno poboljšane performanse kočenja.
Model 2020 – nabavite sva najnovija poboljšanja s najboljim električnim skuterom za odrasle Mercane: sjajnom snagom, dvostrukim kočnicama, pametnim zaslonom i nadograđenom baterijom

Snažni i brzi – poboljšani kontroleri daju učinkovitu snagu za ili do 26 mph najveće brzine
Moment za penjanje na brdo – dva motora od 500 W isporučuju vrhunski okretni moment od električnih skutera s jednim motorom 1000 W i podići ćete vas na bilo koje brdo
Dugi domet – nadograđena visokoučinkovita 15 Ah Li-ion baterija nudi realističan domet od 22 milje
Sigurnost na prvom mjestu – dvostruke kočnice vrhunske snage zaustavljanja i svijetla LED svjetla osiguravaju sigurnu vožnju
Intuitivne kontrole – novi pametni zaslon prikazuje brzinu i prijeđenu kilometražu, omogućava jednostavan odabir brzina i nudi tempomat
Smooth Ride – ekstra široki kotači u kombinaciji s dvostrukim opružnim ovjesom čine udoban i stabilan doživljaj vožnje
Moderan i izdržljiv – sa svojim bešavnim dizajnom i ojačanim materijalima, WideWheel PRO je napravljen da traje i da će okretati glave dok klizite svojim gradom
Dostupan samo u najboljoj verziji: dvostruki motor s 15Ah baterijom.

INTUITIVNI PAMETNI PRIKAZ
Nabavite precizna očitanja o brzini, kilometraži i napunjenosti baterije. Bolje prosudite stanje baterije pomoću integriranog zaslona napona.
Promijenite brzinu tijekom vožnje, iz ECO načina (učinkovita potrošnja energije i maksimalni domet) u način POWER (maksimalni okretni moment i brzina) pritiskom na tipku.
Postavite tempomat s lakoćom. Jednom omogućeno, držite brzinu nekoliko sekundi i vaš WideWheel PRO nastavit će voziti kako biste mogli pustiti gas.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU
WideWheel Pro dolazi s prednjom i stražnjom disk kočnicom za vrhunsku snagu zaustavljanja i smanjeni put kočenja.
Materijali i dizajn nadograđeni su debljom stabljikom, kao i ojačanim vilicama i vratom kako bi bili još izdržljiviji i podnosili grube uvjete jahanja bez razvijanja trzaja stabljike.
Snažni dvostruki prednji LED svijetli put ispred njih tijekom noćnih vožnji.

DUGI RANG I VIŠE SNAGA
Opremljen ogromnom 48V 15Ah li-ionskom baterijom i novim setom regulatora, WideWheel Pro je brži (1mph) i duži domet (10-15%) od svog prethodnika.
Vozač od 160 lb koji ide punom brzinom može očekivati oko 18-20 milja. Odaberite učinkoviti način ECO i samo pređite vožnju dužine od 30 kilometara na jednom punjenju.

Specifikacije

Motor 2x 500W base / 800W peak
Baterija Lithium-ion 48V 15Ah
Udaljenost 22+ milje*
Max brzina 26 mph
Max nosivost 220 lbs / 100 kg
Gume 8″ x 3.9″
Suspenzija napred i nazad
Kočnice diska kočnice
Svjetla prednje i stražnje LED
Ekran pametni ekran
Dimenzije 43.1 x 21.6 x 43.3 inches
Skloive dimentizije 43.1 x 8.6 x 16.1 inches
Težina 54 lbs
Pogon Prednji i zadnji
Pozicija baterije ispod