Akcija!

Električni romobil

8.900,00 kn 6.950,00 kn

Mercane Widewheel električni skuter dizajniran je za vrhunsku udobnost vožnje. Iznimno široke gume s prednjim i stražnjim ovjesom osiguravaju najudobniju i najjednostavniju vožnju! Ovaj snažan i sklopiv električni skuter s visokoučinkovitom litij-ionskom baterijom jamči snažno ubrzanje, maksimalnu brzinu od 25 km / h i 30+ kilometara na jednom punjenju.

Dva snažna motora snage 500 W čine ovaj romobil najboljim električnim romobilom za brda.

Doživite novi osjećaj slobode dok krstarite ovim elegantnim i moćnim strojem. Promijenite način na koji putujete!

Dostupno u dvije varijante:
– jedan motor od 500 W s baterijom od 8,8 Ah, 20+ kilometara
– dvostruki motori ukupno 1000W s baterijom od 13.2Ah, 30+ kilometara

Opis

Dizajniran do savršenstva, WideWheel je najbolji svestrani električni romobil za putovanje i igru.

Model 2019 – poboljšana prigušnica za glatko ubrzanje, dodatni napon baterije, poboljšani mehanizam za sklapanje (preklopni vijak neće izaći)
Snažni i brzi – jedan ili dva elektromotora imaju maksimalnu snagu od 800 W za uzbudljivo ubrzanje i brzine do 25 km / h
Okretni moment u brdskom usponu – model s dvostrukim motorima će se popeti na bilo koji brijeg i dokazan je na strmim ulicama San Francisca.
Dugog dometa – Li-ion baterija visoke djelotvornosti pruža realističan domet od 30 kilometara
Udobno – ultra široki kotači u kombinaciji s prednjim i stražnjim ovjesom pružaju najudobniju vožnju koju romobil može ponuditi
Moderan i izdržljiv – najsuvremenija metoda lijevanja bez zavarivanja pruža visoku trajnost, kvalitetu i besprijekoran izgled
Dostupan u dvije varijante: s jednim motorom od 500 W s baterijom od 8,8 Ah i dvostrukim (prednjim i stražnjim) motorom od 500 W s baterijom od 13.2Ah.

Dizajniran do savršenstva, WideWheel je najbolji svestrani električni romobil za putovanje i igru. Dizajniran je za vrhunsku udobnost vožnje.

 • Potreban je ključ
  Trebate negdje otić nabrzinu i brine Vas sigurnost romobila? Samo uklonite ključ i vaš će se WideWheel isključiti. Ne može se uključiti bez ključa.
 • Glatko ubrzanje
  Poboljšana prigušnica daje znatno glatko ubrzanje bez trzaja prethodnog modela. Vozite se brzinom hodanja ili idite punom brzinom.
 • Bolja kontrola baterije
  Uživo i precizno prikazivanje trenutnog napona akumulatora kako biste mogli bolje procijeniti stanje punjenja WideWheel-a i ukupno zdravlje baterije.
 • Poboljšani sklopivi mehanizam
  Čvrsto priležući mehanizam za preklapanje zveckanja je nadograđen tako da vijak ostaje na mjestu bez obzira koliko se okrećete.